On-demand, flexibel en makkelijk zorgpersoneel vinden dankzij TRIBE Care

TRIBE Care ondersteunt zorgorganisaties door het opvullen van hun personeelstekorten, zodat zij een kwaliteitsvolle zorgverlening kunnen blijven garanderen.

On-demand, flexibel en makkelijk zorgpersoneel vinden dankzij TRIBE Care

TRIBE Care ondersteunt zorgorganisaties en helpt op die manier het tekort aan zorgpersoneel aan te vullen met het oog op behoud van kwaliteitsvolle zorg.

Wat kunnen wij
Voor u betekenen

Als zorgprofessional zoek je voldoening en waardering. Als je een zorginstelling leidt, zoek je medewerkers die je vertrouwt. TRIBE Care brengt je samen en zorgt voor een perfecte match. Via projectsourcing, werving en selectie helpen wij zorginstellingen geschikte kandidaten te vinden. Verpleegkundigen en zorgkundigen kunnen via verschillende contractformules meteen aan de slag. 

We Care about
Your TRIBE

Een groepsgevoel en goede werksfeer is eigen aan TRIBE Care. Wij passen ons steeds aan aan de uitdaging en leveren onze diensten met passie en ambitie.

Ervaren medewerkers

Het TRIBE Care team staat garant voor betrouwbaarheid en ervaren medewerkers. Ons team is erop voorzien om een oplossing te voorzien voor elke uitdaging.

Dynamisch team

Een dynamische en flexibele karakter is eigen aan TRIBE Care, zo kunnen wij steeds aan de (onverwachte) noden van onze klanten voldoen.

Lees de beoordelingen
Van onze klanten

Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Ontdek de ervaringen van onze klanten over hun samenwerking met TRIBE Care.

TRIBE Care in cijfers

Teamleden
0
Gestart in
0
Tevreden klanten
0
Gemiddelde leeftijd
0

Ontdek hoe TRIBE ondersteunt binnen
verschillende sectoren

TRIBE Care is actief in verschillende branches binnen de zorgsector. Door ons dynamisch en flexibel team kunnen wij voor elke uitdaging een oplossing bieden.

Op zoek naar
Een nieuwe uitdaging?

Bent u als verpleegkundige of zorgkundige opzoek naar een uitdagende job met veel variatie binnen de zorgsector? Bekijk dan snel onze vacatures en start in no-time met werken.