FAQ

Veelgestelde vragen

Algemeen

Iedereen weet wel wat een interimkantoor is en dat je daar aan de slag kan gaan als uitzendkracht  maar wat is nu juist projectsourcing en waar ligt het verschil nu exact? 

Via projectsourcing ga je als projectverpleegkundige opdrachten aan in een ziekenhuis, WZC of in de thuiszorg. Deze opdrachten zijn voornamelijk van lange duur en kunnen gemiddeld 6 maanden duren tot één jaar of langer. Hierbij krijg je de kans om ervaringen op te doen bij verschillende opdrachtgevers en zo kom je op verschillende uitdagende afdelingen terecht.

Het grote verschil tussen werken als projectverpleegkundige of werken als uitzendkracht zit voornamelijk in het type contract. Als projectverpleegkundige ga je aan de slag ofwel met een tijdelijk contract van enkele maanden of meteen met een contract van onbepaalde duur.
Als je als uitzendkracht aan de slag gaat zal dit steeds onder tijdelijke contracten verlopen, voornamelijk dag contracten en/of weekcontracten.

Neen. Als jouw project erop zit, die je bijvoorbeeld 6 maanden hebt uitgevoerd, dan gaan we op zoek naar een nieuwe passende en uitdagende plaats om jouw volgende project van start te laten gaan.
Indien je zelf graag jouw huidige opdracht wenst te verlengen is dit in overleg met de opdrachtgever ook een mogelijkheid.

Paritair comité PC 330 volgens IFIC barema

Werken bij TRIBE Care

Tribe Care is wettelijk en feitelijk jouw werkgever zowel voor uitzendkrachten als projectverpleegkundigen.
Je bent op geen enkele manier contractueel verbonden aan jouw opdrachtgever.

Helemaal geen reden tot paniek. Deze situatie proberen wij steeds te vermijden door actief met onze opdrachtgevers en zorgprofessionals in dialoog te gaan.
Doet deze situatie zich toch voor? Dan blijf je steeds verbonden aan Tribe Care en maken we in overleg met jou concrete afspraken in afwachting van jouw volgende uitdagende project.

Wij staan bij Tribe Care zeker open om de samenwerking aan te gaan met zelfstandige verpleegkundigen.
We bekijken samen wat de verschillende opties zijn en waar jij jouw talenten verder kan ontplooien. 

 

Betalingen

Je wordt steeds betaald door Tribe Care, de plaats waar je je project uitvoert staat niet mee in voor de uitbetaling van jouw loon.
Voor al jouw vragen omtrent betalingen kan je dus bij ons terecht.

Het Paritair comité 330 is zowat de grootste sector van de non-profit. Naast de ziekenhuizen en de ouderenzorg vallen ook een aantal kleinere subsectoren onder dit paritair comité, zoals de thuisverpleging en de revalidatiecentra.

Het barema dat je krijgt hangt af van de functie die je uitoefent. Aan elke sectorale functiebeschrijving werd een functiecategorie gekoppeld. Voor elke categorie werd een barema opgemaakt.
Het barema zal dus verschillend zijn als je bijvoorbeeld in de thuiszorg werkt of in een WZC voor ouderen.

Blijf als eerste op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste updates.

Bedrijven

Tribe Care ® Alle rechten voorbehouden • Ontwikkeld door The Creators Privacy Beleid