Werken met flexibele zorgprofessionals

TRIBE Care is dé partner voor projectsourcing in de zorgsector. Wij zorgen voor gemotiveerde en gekwalificeerde zorgverleners die uw zorginstelling op elk moment ondersteunen. 

Of het nu gaat om een interim functie, een boeiend project of een uitzonderlijke expertise, wij hebben de juiste match voor u. 

Met onze werving en selectie service vindt u bovendien snel en eenvoudig vaste talenten die passen bij uw visie en cultuur. TRIBE Care staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit in de zorg.

De voordelen van
uitzend zorgprofessionals

Werken met uitzendkrachten in de zorgsector biedt tal van voordelen, niet enkel zijn het mensen die op verschillende locaties ervaring opgedaan hebben. Ze staan steeds paraat voor onverwachte omstandigheden.

De juiste persoon op de juiste plaats

Op basis van de competenties en ervaring van de verpleegkundige bieden wij profiele aan voor uw (tijdelijke) aanvraag of wens.

Alvorens de handen ineen te slaan en een samenwerking vast te zetten stellen wij de verpleegkundige voor aan uw organisatie en kijken we als het een match is. Dit garandeert een succesvolle samenwerking voor ons als uitzendkantoor en voor u als zorgorganisatie.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie en goede afspraken zorgen voor krachtige samenwerkingen, bij TRIBE Care gaan wij enkel voor krachtige samenwerkingen die voor lange termijn gehouden kunnen worden.

Reken op een vlotte samenwerking met een transparante communicatie voor al uw noden en wensen.

Tijdbesparend

Op de traditionele manier van aanwerving wordt vaak veel tijd verloren. Dit is waar TRIBE Care in komt, wij vereenvoudigen dit proces en zorgen voor een stressloze ervaring waardoor u meer tijd kan investeren in andere taken.

Wij schakelen het juiste profiel in gebaseerd op uw wensen en noden, en onze ervaring binnen de uitzendsector.

Op maat

Als zorgorganisatie kan u zich bij TRIBE Care informeren naar de beschikbaarheden en meteen een kennismakend gesprek inplannen. Hierdoor leren wij u als organisatie beter kennen en leren we de wensen en noden kennen.

Op basis van deze informatie zoeken wij de geschikte werkkracht voor uw organisatie.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Benieuwd hoe wij van onze samenwerkingen een succesverhaal maken.